Velkommen til Borettslaget Trondheimsveien 5

Borettslaget Trondheimsveien 5 ligger sentralt til på nedre Grünerløkka, med kort vei til det meste. Gamle Aker Rådhus og tidligere Aker Sparebank ble totalrehabilitert i 2005 og består i dag av 108 leiligheter i størrelser fra 1-roms til 5-roms. 

Restaurant SüdØst og Rimi ligger i første etasje av bygningsmassen.

Trondheimsveien 5 - består av flere seksjoner, hvorav den største seksjonen er vårt borettslag. Alle seksjonene er organisert som et sameie bestående av boligseksjon og næringsseksjoner.

 

Oversikt kontaktinfo

Kontaktinformasjon oppdatert Mars-2018 i Borettslaget Trondheimsveien5:

Hjemmeside: www.trondheimsveien5.no

E-post til styret (generelle henvendelser - noe svartid må påregnes): styret@trondheimsveien5.no

Forretningsfører Usbl:  USBL kundesenter på 08725 eller usbl@usbl.no.

Bruksoverlatingssøknad - kontakt forretningsfører. Dersom hun ikke er tilgjengelig hos Usbl og du har spørsmål vedrørende bruksoverlating, kan du be om å få snakke med Stine Røimål eller Elin Fagerli.

Viktige hastehenvendelser til styret: Send sms til styreleder Kjetil Andreas Andersen, 99 09 22 42 eller se kontaktinformasjon til styret ved oppslagstavle hovedinngang 5D

Henvendelser om vaktmestertjenester, nøkkelbestilling og oppdatering av informasjon om hybelbeboere: Send til styret@trondheimsveien5.no eller sms til Kjetil Andreas Andersen

Ved brann, ring tlf 110 (oppsamlingsplass foran Rimi ved evakuering)

Dersom du leier ut en hybel trenger vi opplysninger med kontaktinfo m.m. Send da en e-post til styreleder. Styreleder kan bistå med å oppdatere postkasseskilt og bestilling av flere nøkler).

Skal du besøke Usbl?

Usbl holder til på Arbeidersamfunnets plass 1, 7 etasje (samme bygg som Sentrum Scene, og vis a vis Sentrum Politistasjon). Telefon 08725. 

Postadresse:

Boligbyggelaget Usbl, Postboks 8944 Youngstorget, 0028 Oslo