Informasjon

Oslo - 25. Nov
9 ºC

Siste nyheter

Historisk presentasjon - Trondheimsveien 5
I inngangspartiet Trondheimsveien 5D, er...


«Styretimen»
Fra og med Torsdag 1.10.2020 kl....


Postkasserommet


Postkasseskilt/Hvordan bestille nye
Styret ber den enkelte andelseier...


Terrassen i 9 etasje er åpnet
Grunnet arbeider på Solterrassen i 9...


Historisk presentasjon - Trondheimsveien 5

  • 2020.10.22

I inngangspartiet Trondheimsveien 5D, er det nå satt opp en historisk presentasjon av Aker salen, Trondheimsveien 5 og omliggende områder.

Neste gang du går inn eller ut, stopp opp i noen minutter så blir du litt mere kjent med bygget og området rundt.

Styret

 

 


«Styretimen»

  • 2019.06.20
Fra og med Torsdag 1.10.2020 kl. 1800-1900 vil det hver første Torsdag i måneden være et medlem i styret tilgjengelig ved styrerommet, som er lokalisert i korridoren som er bak heisene (ved trallene)
Dit kan beboerne komme hvis de har behov for å bytte batterier i systemnøklene sine, de ønsker å kjøpe systemnøkler/brikker, eller de ønsker å slå av en prat.

Ordningen vil gjelde fra og med Torsdag 1.10.2020 , med unntak av Torsdager som havner i påsken eller andre bevegelige helligdager. Det vil ikke bli satt opp erstatningsdag. 

Les mer

Postkasseskilt/Hvordan bestille nye

  • 2019.06.07

Styret ber den enkelte andelseier kontrollere og selv bestille nye postkasseskilt iht husordensreglene og oppslag inne i postkasserommet.

Se også veiledning i fanen merket dokumenter

 


Postkasserommet

  • 2019.06.07

Styret har nylig avsluttet siste del av oppgraderingen på postkasserommet. Postkassene er nå plassert i stigende rekkefølge. Først 5B, deretter 5D. Den helt innerste raden med postkasser er ikke lenger i bruk, slik at alle leiligheter og hybler nå har enkel tilgang til egen postkasse.

 

Les mer

Terrassen i 9 etasje er åpnet

  • 2019.05.31

Grunnet arbeider på Solterrassen i 9 etasje, og tilstøtende brannskadede leiligheter i 8 etg, har terrassen etter brannen, vært stengt deler av sommer/høsten 2018 og frem til nå.

Les mer

Økt sikkerhet i Trondheimsveien 5

  • 2018.04.29

Det er nylig montert flere overvåkingskameraer i Borettslaget. Styret håper kameraovervåkning av fellesarealene gir økt trygghet. Det har nylig også vært kontroll av alle systemnøkler i borettslaget, samt det er montert adgangsbrikke lesere på alle innganger, pluss enkelte dører.

 

Les mer

Brannsikkerhet i Borettslaget Trondheimsveien 5

  • 2016.06.30

Forebygging av hendelser

Borettslaget har et topp moderne varslesystem fra ESMI med varmedetektorer i alle leiligheter og i tillegg røykdetektorer i fellesområder. Dette betyr at vi har et felles varslingssystem som gjør at alle får beskjed når det er brann/røykutvikling.

En gang i året gjennomfører vi test av anlegget, noe som innebærer at vi manuelt igangsetter brannklokker for å teste ut om alle fungerer slik de skal. Dette medfører en del støy, noe vi varsler om i forkant. Alle skal evakuere bygningen (helst til Trondheimsveien) når alarmen går. Det er strengt forbudt å åpne eller kople ut varmedetektoren i leilighetene (de runde detektorene med et nummer på). Vi får melding når en detektor blir koplet ut, og gjentatte brudd på reglene vil medføre sanksjoner fra styret. 

I tillegg til varmedetektoren som er koplet på brannsentralen i første etasje er hver leilighet utstyrt med en røykvarsler (firkantet). 

Les mer